Silviakaka
• 2 st ägg
• 2 dl socker
• 2 dl vetemjöl
• 2 tsk bakpulver
• 1 dl vatten
Nu ska här bakas silviakaka! Har dock inget kokos hemma så jag vet inte om jag ska vänta tills Andreas är påväg hem så han kan handla med sig? Eller kan man hälla över kristyren när kakan svalnat?
Gör så här:
Vispa ägg och socker, blanda mjöl och bakpulver. Blanda allt och tillsätt vattnet.
Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda kakan.
Kräm:
• 100 g smör
• 1 dl socker
• 1 st äggula
• 2 tsk vaniljsocker
• 1/2 dl kokos
Gör så här:
Blanda alla ingredienserna i en kastrull och koka upp. Häll krämen över den varma
kakan och låt den sedan svalna.
Kommentar:
Dubbel sats till långpanna.