titt-ut

Ojdå, gud vad jag har hunnit med mycket under dessa 9 räknade dagar utan bloggen. Nej, skämt och sido. Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer än vad jag brukar. Jag måste erkänna att jag faktiskt har saknat er lite, och nu när jag läst era kommentarer har jag fått tillbaka knistan igen, lite grann iaf.

Jag har roliga nyheter till er. Ja, många har väl redan sett på facebook att fick Andreas sitt körkort i onsdags, vilket har öppnat upp hela framtiden för oss. På måndag ska han på arbetsintervju men OSA VVS och det låter hittills rätt lovande. Vi har även börjat fundera på att skaffa bil, vi har förstått att livet blir betydligt mycket enklare då, haha. Men vi får se, just nu tar vi en sak i taget och jobb är det som står högst upp på listan just nu!

Julen närmar sig och snart är det dags för mig att dra fram julpyntet. Julgranen får dock vänta till runt den 15 december. Tänkt va ska springa efter Molly, hon kommer garanterat tycka att julkulorna, lamporna och resten av pyntet är otroligt roligt att dra i, så det gäller att ha stenkoll. Förra året hade vi ingen julgran hemma, så iår ska det handlas granpynt för första gången. Jag och Annelie ska ta oss till Ullared om någon vecka eller två, och jag hoppas att jag kommer hitta det jag behöver.
Den 26 november, alltså på torsdag är det lite vip på hemtex då de anställdas nära och kära får komma till affären på lite julshopping. Det kommer finnas härliga erbjudanden till bra priser vilket jag minst sagt är förtjust i. Nya gardiner och kuddar ska inhandlas nu lagom till jul så det är ju ett ypperligt tillfälle att slå till, eller hur?

Ikväll ska Andreas fira sitt körkort med sina grabbkompisar. Kvällen kommer väl bestå av tv-spel och öl kan jag gissa. Jag tycker faktskt att han är värd en riktigt trevlig kväll efter allt kämpade med teorin, jag är så stolt! Jag och Molly flyr fältet hem till mamma där vi ska titta på idol och ha en lugn kväll tillsammans med familjen. Kanske tittar även My och kidsen bort en liten stund? Det hade varit kul.

Önskar er en trevlig kväll, så hörs vi när vi hörs!
KRAM

♥ Anonym Säger:

Grattis till körokrtet! :) Har verkligen saknat dina inlägg!

2009-11-20 @ 16:48:40
♥ Linnea Säger:

Så glad jag blev över att du uppdaterat! Hoppas att din Andreas får jobbet :-)

2009-11-20 @ 19:22:53
♥ Anonym Säger:

Grattis till körkortet =) vad roligt för er ... hoppas allt går er väg .. det förtjänar ni =)

2009-11-22 @ 18:16:07
♥ Anonym Säger:

Åh vad glad jag blev att du hade skrivit! Och förvånad.. Grattis till körkortet! Hoppas nu fortsätter skriva åtminstone någon gång i veckan :)

2009-11-23 @ 18:46:19




Kom ihåg mig?








RSS 2.0