onsdag

Andreas har nu beställt ett nytt bredband till oss. Jag kan inte hitta det gamla, och även om det bestämmer sig för att dyka upp nu så är det spärrat.
Idag är det onsdag och jag är hemma hos systeryster. Barnen leker och bråkas om vartannat. Nu sitter dom snällt i soffan och tittar på film, My lagar mat och här sitter jag.. Andreas jobbar över ikväll så jag funderar på att gå hem till mamma en stund i eftermiddag. Det är verkligen kaos hemma och jag håller mig undan så mycket jag kan! Idag är det två veckor kvar tills flyttlasset går. Det är väldigt nära men ändå känns det som en evighet. Ungefär som slutet av en graviditet. Jag vill bara få flyttat nu. Få ordning och reda på allt.

Nu ska jag sätta mig ner med Molly en stund medans Texas sover middag.
Vi hörs när vi hörs!
Puss på er.


Inatt vaknade vi av brandlarmet. Eller rät...

Inatt vaknade vi av brandlarmet. Eller rättade sagt andreas vaknade (att jag inte reagerade är något skrämmande). Han kommer tillbaka in i sovrummet och skriker 'frida det brinner!' jag springer upp ur sängen och ute i vardagsrummet ser jag adventsljusstaken stå i brand. Det första jag tänker är vatten. Vad ska jag släcka med. Stekpannan med taco köttfärsen från gårdagens adventsmys låg i diskhon så jag slängde ut det värsta, fyllde den med vatten och sprang till vardagsrummet för att släcka elden. Andreas stängde av larmet. Efter några minuter kom chocken. Jag bara grät och skakade. Det var som ett grått täcke över hela rummet. Jag öppnade alla fönster och dörrar men eftersom det inte blåser något så var det fortfarande ganska rökigt. Jag vågade först inte somna om utan tänkte ta med mig barnen ut ifall röken kunde skada dem. Till slut fick jag lugnat ner mig och lyckades somna om. Jag är så glad att molly sov i vart rum inatt då hennes ligger bredvid vardagsrummet. Utan brandvarnare kunde det gått riktigt illa! Jag är fortfarande rätt skärrad så jag och barnen åkte hem till mamma imorse. Det lär nog dröja innan jag tänder några ljus igen, och när jag gör det så kommer jag antagligen inte ha mossa under... Snälla vänner, glöm inte släcka era ljus! <3


Internet är fortfarande borta tyvärr. Vet ...

Internet är fortfarande borta tyvärr. Vet inte vart jag kan tänkas hitta det, och det lär ju inte dyka upp av sig själv.. Nu ska vi titta på filip och fredrik, sen är ju helgen typ slut :( känns tråkigt att andreas ska jobba imorgon, skulle gärna haft en mysdag. Nu är det 17dagar kvar till flytten och jag bara längtar! Nu ska jag njuta av söndagskvällen. Vi hörs! :*


God morgon! Vårt mobilabredband är ute på ...

God morgon! Vårt mobilabredband är ute på vift här hemma i flyttröran. Så jag kan inte lägga upp några bilder förän det har dykt upp..


Dopet blev jättelyckat. Texas var glad i k...

Dopet blev jättelyckat. Texas var glad i kyrkan hela tiden! Jag har massor av fina kort att visa er imorgon. Texas har fått jättemycke fina presenter och jag vill tacka alla igen för en fin och minnesvärd dag <3 Nu ska jag fortsätta kvällen tillsammans med min lilla familj och texas fina faddrar :) imorgon och kommer caroline hit och det ska bli så mysigt att äntligen träffas igen! Ha en trevlig lördag allesammans!


Missade att skriva text till bilden på mol...

Missade att skriva text till bilden på molly. Tog denna bilden gör mamma igår när jag hittade molly sovandes såhär i soffan. Ser ut som att hon somnat i farten upp :p jag har verkligen haft fullt upp med sjuka barn här hemma, så någon blogg har jag inte hunnit med! Dom har riktigt jobbig hosta så nu har båda fått medicin. Texas har dessutom dop imorgon så jag har haft en del att fixa med. Det blir nog bra imorgon hoppas jag :) nu måste jag sova. Jag ska slå på stort imorgon och platta håret! Haha.


SMS-inlägg

img_0069 (MMS)


RSS 2.0