ett litet tacktal

Ibland får man verkligen bekräftelse för sitt slitande. Jag måste verkligen tacka alla fina människor som jag träffade ute i lördags för era fina ord, vänner, bekanta och okända. Att höra att folk pratar gott om en, att man har ett bra rykte och att man är en förebild för unga värmer sååå i mitt hjärta! Jag känner inte att jag ska försöka leva upp till något exemplar, jag bara gör det som jag tycker är rätt och som är bäst för mina barn, mig själv och självklart Andreas.
Att unga tjejer (förlåt, kvinnor menar jag) är så positiva och faktiskt uppskattar det jag gör är väldigt vackert, speciellt när man får feedback för det. Idag har jag lite extra styrka och energi att ge, för jag vet att det inte bara är min familj som uppskattar det jag gör, utan även många andra som själva drömmer om ett liv som liknar mitt.

Tack tack tack, ni är fantastiska!



Min nya lyckolåt spelar jag idag för er!

friday

Det blev en hel del shopping igår alltså. Hittade en fantastiskt söt tapet, vit med guldiga ballerinaskor på. 49kr rullen på rean- som klippt! Nu ska den bara sättas upp på väggen också, vilket är mammas jobb. Får se vilken dag hon har tid att hjälpa mig. Ska ta lite kort när allt är klart!
Fick även köpt nya vårjackor och kläder till barnen, skor till mig, lite toppar, smycken, fina skar till klädkammarn och annat skoj. När det var dags att åka hem fick jag ett sms från hm att mitt paket hade kommit, så jag passade på att hämta ut det. Massa nya fina sommarkläder! Andreas födelsedagspresent hade också kommit så jag hämta ut det med. När jag kom hem kunde jag såklart inte hålla mig, så han fick den med en gång. Så typiskt mig!

Imorse när vi vakna gick vi bort till Mysan och åt en god frukost. Därefter gick vi hem och barnen sov en stund. Jag var helt slut då jag var vaken med Texas inatt som inte ville sova. Det är nog första natten jag var vaken med honom och jag är helt slut. Då var jag ändå bara vaken i en timma... En eloge till er mammor som får vara vakna med era knyten om nätterna!
När kidsen vaknade gjorde vi ett röj här hemma och vid tre tiden kom Emma och Alexander hit (som förövrigt är sjukt bruna.) Dom har varit i Thailand i tre veckor och gottat sig och nu är dom äntligen hemma igen. Molly lös upp som en sol när hon såg att det var dom som var här, så roligt!
Andreas och Alexander är nere hos en kompis och spelar poker så jag emma och kidsen har haft det mysigt här hemma. Köttbullar, gräddsås och potatismos till middag kan ju inte gå fel! Att jag åt två portioner för mycket säger väl det mesta....
Nu har jag precis fått skrikpojken att somna. Lilla Texas går inte med på det här med att sluta amma.. Efter närmare två timmar fick jag honom tillslut att somna. Emma har jetlag så hon har sovit på soffan rätt länge hon med. Haha!


Nu ska jag gosa ner mig i soffan!
Ha en trevlig kväll :)


god morgon

Barnen kvar mig sovmorgon idag. Klockan tjugo över åtta vaknade vi, helt utvilade fast ändå lite trötta. När jag reste mig upp så såg jag att det var bajsfläckar på lakanet. "Har jag skitit ner mig nu eller?" tänkte jag. Men så kom jag på att igårkväll när Texas skulle sova så hade han lagt ett riktigt lass, men han somnade så jag lät det vara kvar. (i r o n i för er som inte förstår det.)
Texas hade bajsat i sömnen. Han gör det ganska ofta faktiskt.. Det kanske är som när man var liten och drömde att man satt på toaletten och så vaknade man av att det blev helt varmt i sängen?
Hur som helst så satte jag ner kidsen i ett bad så dom fick leka av sig och bli rena. Nu har även jag duschat av mig, känns inte så mysigt att möjligtvis ha bajs på kroppen...
Frukosten står framdukad och det är dags att äta. Idag ska vi som sagt ner till backaplan med Veronica och Nikola. Det är fint väder ute och jag tror det blir en härlig dag. Ska dock åka buss in till stan med båda barnen för första gången tror jag.. Känns lite läskigt. Härromdagen var det en buss på öckeröleden som hade krockat och stog tvärs över hela vägen. Läskigt..


Nej mina vänner, dags att göra sig iordning. Trots att vi ska ta bussen först om två timmar så brukar jag ju inte vara jättesnabb.


traaaalala

Det är så fantastiskt tråkigt med folk som inte har någon sorts begrepp på vad som är ironi och inte. Blir så trött!



Idag har vi haft en väldigt trevlig dag tillsammans med Therese och Matilda. Dom kom hit vid elva tiden och då åt vi lite lunsh. Sen tog vi på alla barnen kläder och promenerade bort till amhult där jag handlade lite skoj på Lindex. Förr tyckte jag att det var en riktig tant affär, men nu hittar jag alltid fina saker där. Lite mognare kläder tycker jag, trevligt! Sen gick vi bort till bushuset så barnen fick leka av sig. Väl inne på bushuset så upptäckte jag att det låg en schampoo flaska i mollys åkpåse som inte tillhörde oss. Ska ungen börja snatta redan? Nej skämt och sido, hon måste tagit den från en hylla i farten inne på Lindex och sen låg den bara kvar där. Ajdå! 
Molly var helt sjövild och åkte den typ 20meter långa rutchkanan själv hur många gånger som helst. Jag åkte med Texas en gång med det var inte speciellt uppskattat. Efteråt höll stackarn hårt i min tröja ända tills vi skulle gå hem.

Påväg hem gick vi självklart in på Lidex och lämnade tillbaka shampooflaskan. Jag skulle aldrig kunna behålla den även om det var ett misstag att det följde med ut obetald ur affären.


Nu har jag precis suttit här i -mitt rum- och plattat mitt hår i över en timma. Ett jäkla jobb men fett värt. Känner mig mycket fräshare än att ha en tråkig svintoknut...
Imorgon ska vi ner till backaplan med Veronica och Nikola. Jag ska kolla på ett par nya pjuks på DinSko, hoppas dom är lika fina i verkligheten som på bild!

På lördag ska jag hem till Belinda och Jennifer på lite tjejkväll. Det blir nog mysigt! Det är sällan man åker iväg själv och hinner sakna barnen. Dagarna hemma med barnen blir så mycket roligare om man någongång i månaden är med sina vänner ensam. Viktigt!


sleeping poopy

Till er mammor: Om du skulle vakna på morgonen, vi säger vid halv sex, och du märker att ditt barn har bajsat. Vad gör du då? Du vet att barnet inte kommer somna om ifall du väcker honom/henne och byter blöja.


1. Du väcker barnet och byter blöjan
2. Du vet att barnet ändå kommer vakna snart och passar på att snoza en stund




nattinatti

Åh va fint det blev! Mitt fina fina sminkbord. Skulle kunna sitta och titta på det en hel dag, men det har jag tyvärr inte tid med... I helgen ska jag försöka få med mig Andreas ner till tapetaffären och hitta något fint. Väggarna är jättefula inne i -mitt rum- och det måste fixas inna jag är nöjd! Sen behöver jag ha lite mer hyllor och lådor att försvara saker i.


Imorgon ska vi träffa Therese och Matilda. Vi har bestämt dejt på bushuset vid 11 tiden. Ska passa på att gå in på My Baby och fråga om han kan hjälpa mig att ändra höjden på selet i vagnen. Texas har börjat sätta sig upp i vagnen och jag måste spänna fast hon helt (alltså inte bara runt magen utan även över axlarna.) Jag längtar verkligen tills det är dags att ta ut åkpåsarna ur vagnen. Det är så jävla knöligt med dom i! Texas är dessutom så stor så det känns som att han har det ganska trångt i vagnen just nu..


Nu har jag precis tagit ett bad och jag ska krypa ner brevid min karl och nana. Håller tummarn att Texas ligger och sover i sin säng inatt. Ikväll har jag inte ammat en enda gång, känns skönt! Mina bröst är nästintill tomma nu så det känns onödigt att han ska ligga och snutta utan att han blir mätt. Stackars mina små (host) bröstvårtor behöver få vila!

nattinatti!


kyyyyyla!


snyggt blev det iallafall!

Jag stal precis barnens gardiner och lekmatta och la in i min klädkammare. Snäll morsa?
Haha!

tisdag

Andreas ringde förut och berättade att han varit på ikea och köpt mitt sminkbord. Tror ni att jag blev överlycklig eller? Nu ska det sättaa upp någon söt fondtapet i min garderob, lite hyllor, dekoration, en matta och en ny stol sen är det klart! Ska ta bild när det är klart så ni får se!


mitt nya fina bord! :)


Igårkväll när jag satt här i soffan och titta på top model åt jag 5 stycken kanelbullar. Imorse sa jag till mig själv att det får vara nog! Nu har jag ätit viktväktarna hela dagen och jag tänkte fortsätta med det! Tror inte att jag ska följa hela programmet med points nu ibörjan, utan bara försöka äta nyttigt och inte så mycke kolhydrater. Skall skriva en lång lista och sätta på kylen med saker som jag får äta. Lägga upp ett schema vecka för vecka exakt med vad jag ska äta vilka tider.
Ända sedan jag var liten har jag lovat mig själv att inte bli fet. Jag vill trivas i min kropp och det är bara jag själv som kan se till att jag gör det!

Nu ska jag fortsätta med min storstädning här hemma. Imorgon funderar jag på att åka ner till tapetgalleriet på backaplan. Kanske hittar något på rean till klädkammarn!
Puss


fråga

Anonym om två dagar efter:

Gud va fin du är i håret :) Hur har du gjort detta? Tips tack :)




Hej anonym!

Tack så mycket! Jag har använt plattång för att göra lockarna. Börjar i nacken och fortsätter sedan framåt. Ta en slinga hår och rulla liksom håret runt plattången samtidigt som man drar igenom det. Svårt att förklara... Kanske lättare om jag lägger upp en bild? Får bli en annan dag. Hur som helst så bostar jag igenom håret litegranna med fingrarna efteråt och sprayar med hårspray. I hårbotten lägger jag lite oasis pulver för att få håret lite större..

lycka till! :)


två dagar efter

Den middagen mina vänner, ohlala! Jag lovar att lägga ut receptet och jag hoppas innerligt att någon av er känner er manade att testa, för det var såååå gott och mycket uppskattat! Jag har gjort något liknande tidigare men inte alls lika gott!


I fredags var alltså mamma, Conny och Ted här på lite fredagsmys/middag. I lördags åkte jag och Andreas hem till hans föräldrar och lämnade av kidsen. Sen tog vi oss in till stan och shoppade lite. Gud va härligt det var att gå i stan alltså! Det var år och dagar sedan (inte riktigt kanske) som jag var i stan utan kidsen. Fick köpt mig lite nya kläder och nya ansiktsprodukter från clinuiqe, väl behövligt!
Vid femtiden träffades vi allihopa (familj och vänner till Mysan) vid Manana för att överraska henne. Hon hade verkligen inte väntat sig det och det var mycket uppskattat. Under middagen avslöjade sig My och Anders, "VI SKA GIFTA OSS". Ahhh, va jag är glad för deras skull! My berättade för mig för ett litet tag sedan men det var meningen att det skulle bara en överraskning för alla då dom bestämt sig för att gifta sig på stranden på kreta i september. Nu försöker jag övertala Andreas att vi ska åka med till kreta här hemma, får väl se om jag lyckas!
Kvällen fortsatte tillsammans med Andreas, My, Anders, Anna, Jennie, Lisa, Tony, Erik och Lucas på Flying scotsman. Jag hade riktigt roligt faktiskt. Senaste gångerna jag varit ute (ja dom fyra som det har blivit sedan innan jag blev gravid) så har jag inte alls kunnat släppa "mamma frida rollen". Det lyckades jag däremot med i lördags. Skönt!
Det blev ganska sent och jag sov bara två timmar innan det var dags att åka och hämta barnen. Känner mig rätt trött idag trots att det är måndag...

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Är lite sugen på att åka ner till backaplan, men frågan är om jag orkar? Det roligaste som finns är ju inte heller att ha med sig båda barnen i affärer... Har även haft lite planer på att ta med mig kidsen till bushuset idag. Det är ju lite mer barnvänligt kanske ;)

Nu ska jag fortsätta att greja här hemma. Har ett ton med tvätt att ta hand om!


Hysteriskt roligt!


gosegrisen!


mammas prinsessa


världens finaste barn, tycker jag såklart! :)


partymama!


middag

Fick köpt massa fina saker idag! Mötte först Maria på en fika. När jag skulle betala upptäckte jag att plånboken inte låg i min väska och då blev jag såklart jätte stressad! Åt upp min sallad och sedan gick vi hem igen och då hittade jag såklart plånkan i min klädkammare. Tillbaka ner till amhult och shoppade loss inne på Iems. Massa nya rosa sialjus, ett nytt ljusfat och två sortes te. Köpte även en duk, ännu mer ljus och en tvålpump på hemtex. Tog mig en sväng in på Lindex och köpte ett par vita skor, en stickad tröja och en tunika/klänning.

Sedan mötte vi Jennifer och gick hem. Vi har ätit lite mellanmål och snicksnackat lite. Jag har satt upp alla mina ljus och dekorerat lite, mycket nöjd! Vill få upp lite hyllor och tavlor på väggarna här och sedan är det perfekt!


Barnen sitter inne på sitt rum och leker med min lillebror Ted. Mamma och Conny kommer snart också och då ska vi äta middag. Jag har lagat kycklingfileér med ett täcke av mixad fetaost, creamfresh, färsk basilika, massa hackade soltorkade tomater, svartpeppar och chillipulver, med pasta till. Hoppas att det blir kalasgott. Om det går hem så lägger jag upp recept på bloggen senare!


God kväll på er!


friiiiiiiday!

Det är fredag. Jag älskar fredagar! Fast det gör väl alla egentligen? Lördagar däremot, då får jag lite ångest. Speciellt om klockan är typ två och man inte har bestämt sig för att göra något speciellt. Då är det snart söndag och sen börjar veckan jobba igen! Nu för tiden tycker jag dock om söndagar ganska mycket, för vi har faktiskt börjat spela bingo lotto. Hoppas att man får vinna något fint någongång, typ en miljon. Eller fjorton!

Idag ska jag (som alla andra dagar) ta med mig barnen ut. Vi ska gå bort till amhult och köpa lite nya ljus. Jag har eldat upp allt jag har här hemma nu, ja i ljusväg alltså! Kanske hittar något nytt fint att pryda hemmet med. Det är sjukt roligt att köpa inredningsplock!
I helgen har jag planer på att fortsätta måla vardagsrummet. Jag hade ju tankar på att köpa någon fin vit tapet att ha som fondvägg, men mamma har fått mig på andra tankar! Det blir vit målefärg. När jag fått upp saker på väggarna så blir det inte lika hysteriskt vitt.
Har upptäckt att Texas är en riktig liten buse. Molly lyssnade alltid när hon var liten, därav har jag alltid kunnat ha prydnads saker framme. Nu var hon dock inte 6 månader när hon kröp så Texas förstår väl inte direkt vad jag säger till honom. Han pillar på allt som han kommer åt! Mina fina stora lycktor som jag fick i julklapp kommer därför plasseras på en hylla. Är dock livrädd för att han ska välta min stora kandelaber över sig... Det gäller att ha koll nu! Härromdagen ställde han sig upp själv i badkaret, ja han höll i sig i kanten förståss! Det dröjer nog inte många månader innan han börjar gå.

Sökte dagis till Texas härromdagen. Molly får ju antagligen dagis nu i höst, meningen var ju att hon skulle börja nu i januari, men det fanns inga platser. Hoppas bara att jag får in dem på samma dagis, hade varit jobbigt annars! Flänga hit och dit.. Jag tycker egentligen att Texas är lite för liten för att börja redan i höst, men eftersom mina mammadagar är slut lagom till sommarn så finns det inte så mycket att välja på tyvärr. Dessutom så tycker jag att det känns skönt att kunna börja jobba lite till hösten. Har dock inget jobb att gå tillbaka till, men det löser sig.

Nej. Nu ska jag klä på mig kläder och trycka i mig lite mat. Vid tolvtiden kommer Jennifer hit och umgås en stund och ikväll kommer mamma, Conny och Ted hit på lite fredagsmys! Jag ska laga något riktigt gott tänkte jag. Andreas ska iväg och tatuera sig. Barnens namn ska pryda hans kropp, så fint :)



älsklingongar!


perfekt

Jag hatar att läsa min egen blogg. Ibland låter det lite för seriöst, med rosa och ljusblå moln. Egentligen är det ju inte alls alltid så. Jag lägger upp en bild (när jag själv tycker att jag är skitsnygg) när jag i själva verket sitter här i ett sunkigt ljuslila gammalt nattlinne som jag köpte på ullared för ex antal år sedan, med spår av texasspya, sur mjölk och hemmahårblekning. Så mycket sexigare än så blir det inte nu för tiden. Har ex antal mycket finare nattlinnen i garderoben, men på något sätt så dras jag till denna gamla trasa kväll efter kväll. Det är nog  något magiskt över den, för barnen sover alltid så gott när jag drar på mig den. När dom andra (något lyxigare) "nattkläderna" åker på så vill dom hellre vara vakna... Så jag sitter kvar här i min gamla trasa ett tag till. Bäst att sitta still så ingen får för sig att vakna. Andreas sover ju dessutom redan så det är ju ändå ingen ide att göra sig till.

När mitt lilla änglabarn satt hemma hos sin moster förut så skulle jag sätta upp hennes hår innan maten. När jag råkade dra lite i en tova så vräker hon ur sig "Aj! Jävla idiot!" Jaha, och här börjar det eller? Min lilla (snart) tvååring har kommit i puberteten, eller något. Det var de rosa molnen ja, vink vink och så var dom borta!
Sanningen är att jag känner igen dom orden ganska väl. Och det är inte i någon annans än i just ur min lilla vackra mun som dessa grodor hoppar ut ifrån. F-n, måste jag sluta svära nu då? Jävlar va jobbigt det blev!

Nästa vecka börjar öppna förskolan igen. Eller jag tror det iaf. Jag har ju aldrig haft så bra koll på saker och ting utan tar det mesta som det kommer. Jag tycker att det är trevligt att gå dit trots att alla 30+ morsor sitter där med sina barn och sjunger sånger och lever på rosa moln. Första gången jag var där med Molly och Texas (dom flesta barnen är under ett år och Molly är alltså något äldre) i höstas så bet Molly hål på en flickas kind. Fy va jag skämdes! Aldrig har jag haft så ont i magen bland okända redan dömmande människor. Jag och Molly bad såklart om ursäkt till mamman och flickan, men vad brydde sig resten av alla perfekta mammor sig om det? När det var slut för dagen packade jag ner barnen i vagnen och skulle gå in på ica för att handla lite. Då sitter fem-sex perfekta morsor på cafét och fikar med sina perfekta barn och ger mig världshistoriens mördar blickar. Jag dog lite men lyfte på näsan och promenerade vidare!


Såhär snygg är jag när jag vaknar varje dag














mamaaa

Kom nyss hem med kidsen. Molly har inte sovit middag idag så hon somna redan klockan sju. Undra när det hände senast? Texas däremot är lika grinig på kvällen som vanligt. Vet inte riktigt vad som hänt med min glada lilla kille, men ända sedan jag slutade amma på dagarna har han blivit väldigt besvärlig på kvällarna.. Ingenting är bra alls. Hans skrik är dessutom så högt att jag får panik. Jag brukar vanligtvis inte tycka att det är jättejobbigt när barnen gråter, man han tjuter liksom sådär hemskt..
Jag har dessutom börjat få ett obehagligt knasstrande ljud i öronen när det är höga ljud. Är rädd för att få tinnitus? Sjukt obehagligt iallafall..


Andreas är iväg och jobbar ikväll så jag är ensam med kidsen. Texas ligger här ute i sin säng i vardagsrummet och leker. Hoppas att han somnar snart. Ammar inte längre på dagarna utan bara på kvällarna. Försöker få honom att ta vällingen men han är inte allt flr pigg på det. Det gäller att vara envis! Han är ju dock knappt 6 månader så det är okej att fortfarande vara lite ledsen och mammig på kvällarna.
Hans utveckling går däremot framåt med stormsteg! Han vände sig för första gången från rygg till mage vid två månaders ålder och sedan från rygg till mage vid tre-fyra månader. Nu vid snart sex månader sitter han själv, sätter sig från liggade och ålar sig iväg med en väldans fart. Dutti kille!

Nu ska jag titta färdigt på ett program på tv4+ om ett par i amerika (såklart) som blev gravida med sexlingar. Häftigt!

(Det tog mig ungefär två timmar att skriva detta. Sjukt!)


torsdag

Imorse kom Mysan och Dante hit och umgicks. My visade massa bilder på hotell på cupern. Dom ska åka iväg i september och nu är jag också så sjukt sugen på att åka utomlands. Jag funderar på om man ska försöka dra in lite på det hysteriska shoppandet och lägga undan några slantar i månaden så man kan unna familjen en riktigt mysig semester nästa vår. Det hade varit riktigt roligt! Då är ändå barnen lite större. Ja Molly är ju tre och Texas 1,5 så det känns mer lagom. Ja det tåls att tänka på iaf!
Vid tolvtiden kom Veronica och Nikola hit och lekte några timmar. Nu sitter jag här med två trött/hungriga barn. Vi ska gå hem till mostermysan och äta middag idag, mysigt!

Nej, dessa läten gör mig hysterisk. Dags att klä på dom små livet och gå ut.


lussebak med kusinerna!


texas dop

Har äntligen lagt över bilderna från Texas dop :)


My baby is blessed. Hihi!


Älskar Andreas kroppsspråk och blick. Typ "vafan gör du med min son?"


Med gudpäronen


mammas hjärta ♥


i fina dopklänningen




Adele

supermysig musik och en underbar stämma! ♥






född på nytt

Känner mig som en ny människa! Alla borde unna sig en massage i månaden, så jädrans skönt. Tack älskling va du är snäll som lät mig gå istället för dig. Jag kommer sova fett skönt inatt!

Imorgon kommer min lilla Maria hit en stund. Det ska bli mysigt, längesedan nu!

Avrundar kvällen med att säga grattis till Finni (pippiiiii) som är veckans blogg på blogg.se! Stockholms mysigaste.


hem vita hem

Jag avskyr när folk säger "man har mer skit än vad man har". Men efter denna flytten kan jag inte göra något än att säga samma sak. Ungefär fem lådor som bara var fyllda med sånt som man inte använder så ofta men som man ändå inte kan slänga. Nu har vi iallafall rensat en hel del och jag är inte den som är feg för att slänga. Jag hatar att ha saker omkring mig som jag inte har någon nytta av. Nu skall det vara ordning och reda! Alla flyttkartonger är uppackade, finally! Jag har fått någolunda ordning i min klädkammare vilket känns fantastiskt skönt. Alla kläder hänger, skor och väskor står på hyllor. Varför finns det inte klädkammare i alla lägenheter, så mycket smidigare än garderober! Det som kvarstår är någon snygg tapet och hemnes sminkbordet som jag har blivit lovad av Andreas (överlycklig), och lite krokar + dekoration. Får väl se när det blir klart, snart hoppas jag.

Igår fick jag något ryck här och satte igång med att måla vardagsrummet. Vi fick typ 15liter vit färg av bostadsbolaget så jag kände att det inte fanns så mycket att vänta på. Att väggarna i vardagsrummet var bajsbruna gjorde mig inte mindre sugen på att måla om man säger så. Jag hatar bruna väggar, fy. Den ena väggen hann jag måla tre gånger och den andra en gång. Nu är det väääldigt vitt här hemma. Köket är vitt, väggarna är vita, tv bänken är vit, gardinerna är vita och köks+soffbordet är vitt så jag funderar på att tapetsera en vägg (den som är brun på bilden) i någon snygg tapet, helst vit med lite fina detaljer på. Andreas tycker att det känns som att man är på intensiven när det är för vitt, och jag kan väl kanske hålla med om det. 

Sovrummet är ju också bajsbrunt och jag funderar på att ha vitt och blått därinne. Lite marint typ, det är snyggt! Funderar på att ha mörkblått ovanför sängen. Vi har ju en halv panelvägg med infällda spotligths i sovrummet (svårt att förklara, får visa bilder senare. Men ni tittar på bilden nedan så ser ni att det är ett vitt "staket/hylla" bakom tvbänken, en likadan är byggd i sovrummet fast mycke högre..) och jag tror att det kan bli snyggt med en mörkblå färg ovanför den.. Nu sitter jag bara här och försöker förklara något som går helt åt helvete känner jag. Får visa mer bilder någon dag. 

Hur som helst. Känns som att det går framåt här hemma iallafall. Synd att man inte hade obegrensat med pengar så man kunde köpa allt man vill ha med en gång... När jag har kommit på hur jag vill ha det så vill jag ju ha det med en gång! 

Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av att barnen sover. Om en timma är Andreas hemma och då ska han köra mig till Bohus. Idag ska jag nämnligen på helkroppsmassage, ska bli såå skönt! Andreas jobb ligger ju i Surte och i julklapp fick alla anställda var sitt presentkort på massage. Andreas tyckte att jag behövde det bättre än honom (GOD BLESS YOU BABY) så idag ska jag bara njuta i en hel timma. Eller njuta och njuta, det lär antagligen göra sjukt jävla ont. Mina fogar gör ju fortfarande ont och det blir ju en hel del bärande när man har två små korvar.

Nej. Jag saknar bloggen faktiskt, det är lite som terapi. Hoppas att jag får tummen ur lite oftare!






Vitt vitt vitt är kärlekens färg!


hej igen

Min lilla busunge la för ett tag sedan sina små nävar på vårt mobila bredband. För er som har 3 vet antagligen hur fantastiskt långsamma dom kan vara när det gäller att skicka ut varor. Nu har vi iaf fått vårt nya bredband, funkar galant!
Igårkväll när jag desperat letade efter öronproppar på toaletten så öppnade jag mitt smyckeskrin som Molly lekte mycket med för ett tag sedan. Vad tror ni att jag hittade då, om inte vårt gamla bredband. Hmpf. Jaja, någongång skulle det ju dyka upp!

Vad har hänt mer? Julen va det ja. Och flytten! Två saker som alltid är stessiga i sig. Bör alltså ej kombineras! Att dessutom få den allra första mensen på typ 15 månader gjorde ju inte humöret till det bättre. På självaste julafton när vi precis hade varit hemma hos min kära syster med hela familjen och skulle åka vidare hem till svärisarna så hände det som bara inte får hända... Andreas skulle backa ut bilen och då gich vänster främre stötdämpare sönder och sprätte upp hela de nya däcket. FAAAAAAAN va roligt. Jag kan ju tillägga att vi för ett tag sedan lämnde in bilen på verkstan för att just byta stötdämpare. Mekanickern sa då att dom främre var så pass bra skick att dom inte behövde bytas, vilket vi självklart inte gjorde. Det straffade sig såklart. Bilen var dessutom inne på verkstan för bara några veckor sedan och sluträkningen stannade på 18 jävla tusen kronor. Under detta året vi har haft bilen så har vi sammanlagt reparerat den för närmare 40tusen. Alltså lika mycke som vi köpte den för. Snacka om dålig bilaffär. Tänk va mycke skojsigt jag kunde gjort för dom pengarna. Typ en fettsugning. (höhö)

Blä. Jag var bara tvungen att få det ur mig. Så. Bort med det nu! Tillbaka till julafton igen. Väl nere hos Andreas päron åt vi en god kalkonmiddag, sen kom tomten med ännu mer julklappar. Det är helt vansinnigt hur mycket saker barnen har fått iår. Jag skulle behöva ett extra lekrum till dom med alla saker. Hur mycke kläder, leksaker, böcker och kraffs som helst! Men det är roligt såklart. Jag älskar att skämma bort barnen med fina saker.
Själv fick jag presentkort på lindex av mamma och Conny, jättefina ljuslycktor av svärisarna och presentkort på ikea av pappa och Kerstin. Jag och Andreas bestämde oss för att inte köpa några julklappar till varandra iår då vi ville spara lite pengar i samband med flytten. Tyvärr gick ju dom pengarna till att reparera bilen istället.

Hur som helst. Nu är julen över och jag är faktiskt glad för det. Nu känns det som att våren närmar sig med småsmå steg och hur skönt är inte det mina vänner? Vi trivs dessutom sååå bra i lägenheten och jag är så jäkla glad över att kunna säga att jag är hemma i amhult! I torsdags var jag, mamma och barnen borta i den gamla lägenheten för att flyttstäda. Jag bara vantrivs där, så himla mycket dålig energi i den lägenheten. Igår lämnade Andreas in nyckeln så nu behöver vi aldrig mer sätta vår fot där!
Vaktmästaren (eller vad man kallar det?) var här i förra veckan för att kolla alla fula hål som är i väggarna sedan dom förra hyresgästerna bodde här. Han var väldigt trevlig och gick genast bort till sitt kontor och hämtade 10 liter färg. "Säg bara till om ni behöver mer". Så nu ska det snart börja målas här. Vitt vitt vitt till att börja med. Sen får vi se om jag köpte lite roliga tapeter. Ett rum i taget är en bra grej.

Idag kommer mina frugor hit (belinda & jennifer), vi ska väl fika lite och sådär. I eftermiddag tänkte jag försöka röja lite i min garderob. Det är verkligen kaos där inne! Mina kläder ligger i svarta sopsäckar under flyttkartonger som är fyllda av sånt som jag inte vet vart jag ska lägga. Jag har i stort sett bott i mina pyamasar sedan vi flyttade in för två veckor sedan. Börjar känna mig rätt luffig faktiskt. Igårkväll följde jag Belinda till bussen i pyamasbyxor och foppatofflor utan strumpor.

Nej vänner. Nu ska jag ta hand om mina små korvar och sen är det dags att gå bort och handla lite!


RSS 2.0