fridornas dag

Underbara fredag. Vi klickar ju så bra du och jag! Molly startade denna dag med att låta sin trötta mor få sova till kvart över nio, hon är helt fantastisk! Gud så hon skämmer bort mig med sina sömnrutiner. Men jag får väl igen det med nästa istället. Jag är så van vid att få sova hela nätterna och ta en tupplur mitt på dagen (ja, jag måste ju ta alla chanser att sova nu när jag är höggravid och allt). Frågan är vad som är det bästa. Att det första barnet sover kalasbra från första stund eller om andra barnet gör det? Ja, det återstår att se mina vänner. Med 42 dagar kvar till beräknad förlossning så kan vi verkligen börja räkna ner till mållinjen, och det känns så himla skönt!
Jag har inte vägt mig på typ två månader så jag har ingn aning om hur mycket jag gått upp fram tills nu, men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag vill veta heller.. Även om det kanske hade varit bra för mig att inse att jag faktiskt går upp i vikt nu och inte kan äta som jag gjorde förr. Innan jag blev gravid så kunde jag äta hur mycket som helst utan att vågen rörde sig en millimeter, eller ja.. Aldrig över 65kg iaf. Nu är dem siffrorna bara en dröm, men jag är fast besluten om att jag någongång inom en snar framtid ska väga 65kg igen. Jag har dock inte bråttom, tids nog mina vänner så kommer formerna sitta på de rätta ställerna igen.
Bebisen verkar må bra inne i magen. Stora härliga rörelser som ibland får hela min kropp att röra sig. Gotta love it! Jag är fortfarande lika övertygad om att det är en flicka, men det märker vi med tiden. Om det är en pojk så vill Andreas att han ska heta Texas. Ibörjan var jag väldigt skeptisk men jag börjar faktiskt gilla det mer och mer. Milla är väldigt sött om det skulle bli en flicka, men Molly & Milla låter väl lite väl fantasilöst kanske? Vi får se.


Ikväll blir det lungt. Antagligen pizza till middag, det går alltid hem. Fast jag hade ju helst frossat i räkor, det är nog bland det godaste som finns. Och jag får ju passa på att äta det nu innan det är dags för amning igen. Då blir det varken räkor, choklad eller jordgubbar på ett tag, så man får ju som sagt passa på.
Imorgon hoppas vi på fint väder i göteborg. Hela familjen Davidsson-Åsman (Sjöstrand&Theander svärsönerna också såklart) ska till Liseberg och jag följer inte med om det öser ner, no way! Det blir Mollys debut på liseberg, kanske tar vi oss ett varv i farfarsbilarna och karusellerna, vi får väl se hur hon reagerar. Vi får ju i stort sett passa på att gå dit nu innan jag blir mer orörlig än vad jag är. Och jag är inte speciellt sugen på att gå dit med en nyfödd heller, så det är nu eller aldrig ;)

Nu ska jag packa ihop mig och dra mig hemåt. Hoppas ni får en mysig fredagskväll, och grattis till alla studenter! ♥


datasemester

Jag är tillbaka. Veckan som gått har varit fullspäckad och jag har helt enkelt tagit ett litet brejk från mitt databeroende, och tro det eller ej men det har varit jätteskönt!

I helgen spenderade vi mycket tid hemma hos Andreas mor och far. Vi invigde poolen för iår och den nya fina alltanen, helt underbart! Molly har länge tyckt att poolen har varit väldigt intressant. I vår har allt möjligt blivit nedkastat, bland annat mina skor, bollar, bilar och andra leksaker. Jag har såklart varit helt hysteriskt rädd för att hon ska ha druttat i de 10 grader kalla vattnet, men det har vi lyckats hålla henne ifrån. Hennes reaktion när farbror Charlie dök i plurret blev därför en chock för henne. Hela hennes ansiktsuttryck sa "så får man ju inte göra". Efter att hon själv badat fötterna en stund så ville hon också hoppa i. 20 grader i vattnet är ju inte jättevarmt, men så mycket varmare blir det inte ute på havet heller för den delen. Hur som helst så älskade hon det, hon va i vattnet i säkert en halvtimme med mig innan jag kände att det fick vara nog, även om hon säkert skulle kunna va i en halvtimme till.
Det var något av en lättnad för oss alla att hon faktiskt gillade att bada i poolen. Det kunde ju bli jobbigt om hon hade varit rädd istället. Trots att hon varit i plurret några gånger nu så är hon väldigt försiktig och går inte längre så nära kanten.

Vad har vi mer hunnit med? Goda middagar och ännu mer bad, en hel del solskydd såklart eftersom det verkligen har varit stekhett ute. Jag lyckades såklart bränna mig en del ändå, är supernoga med att smörja in både mig och Mollsan.
I måndags var Andreas hemma från jobbet. Det var vår två årsdag men det hade han väl inte direkt i åtanke om man säger så. Jag däremot överraskade med pannkaksfrukost vilket var uppskattat av både dotter och far. Efter frukosten åkte vi iväg och köpte sandlåda, sand, leksaksgräsklippare, spänner och spadar till Molly. Himla smart att ha en egen sandlåda på baksidan där hon kan leka när vi sitter på uteplatsen. Efter detta åkte vi hem. Jag hade lovat att passa Max eftersom min fingerfärdiga syster är i full gång med att sätta upp balfrisyrer nu i studenttider. Hon är så duktig!
På eftermiddagen hade jag planerat med Andreas föräldrar att dom skulle passa Mollsan, så vi kunde åka in till stan alldeles själva och äta en god middag för att fira två år tillsammans. Andreas anade ingenting när hans pappa tingde och frågade om vi ville komma ner och äta middag hos dem. När jag lämnat in Molly och sa till honom att pumpa klart däcken på bilen så vi kunde åka så såg han minst sagt förvånad ut. In i bilen igen. Halvvägs förstog han vad som stod på och jag såg på honom att han allt skämdes lite eftersom han glömt vilken dag det var.
Väl inne i stan åt vi en god middag på La Gondola. Det var verkligen uppskattat av oss båda att vara ensamma en stund och bara njuta tillsammans.
På kvällen tittade vi på film och åt godis. Molly somnade så gott i sin säng efter att ha lekt av sig hela eftermiddagen. Det blev en lyckad dag och kväll för oss allihopa.

Igår hade jag bestämt dejt med min syster. Molly ville dock gå och lägga sig vid tio och sov fram till halv två, så jag passade på jag med vilket var himla skönt! På vägen till My passade jag på att hämta Max från dagis. När vi kom fram åt vi middag och sen skulle hon iväg på ännu en hårfärgning+klippning, så jag och Mollsan gick bort till amhult och handlade lite sommarklänningar till Molly och därefter lite mat. tänkte överraska Andreas med räksmörgås när han kom hem, men fiskaffärn hade redan stängt så det fick bli lyxräkor på burk istället, men det går ju bra det med.
När vi kom hem var det dags för välling och läggning nästan med detsamma. Andreas hade jobbat över och kom inte hem förän klockan åtta så jag satte mig i soffan och läste skvallerblaska, eller tantsnusk som Andreas brukar kalla det.
När min käraste kom hem såg han väldigt lurig ut. Efter en stund så tog han upp en litenliten present till mig. Jag blev såklart helt lyriskt och slet upp den med desamma. När jag öppnade asken så fann jag där inget mindre än guldhalsbandet med diamant hänge som jag önskat mig när jag fyllde år. Åh jag blev så glad! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Tänk att saker bara blir bättre och bättre ju längre tiden går, jag älskar dig hjärtat!

Oj, klockan springer iväg. Idag har jag dejt med mina trogna vänninor Belinda och Jennifer, som numera är sambos. Vi ska till staden och shoppa lite. Mollsan ska också med såklart! Nu är det bäst att jag börjar göra mig iordning så vi inte blir allt för sena iväg.

puss






Kan vara den roligaste bilden någonsin. Man kan tro att Molly lägger en fjärt, men det är bara mammsen som håller sitt sminkade fejs borta från vatten. Haha!


Stora magen i vecka 33 ♥


En trött liten tjej somnade ute i soffan efter bad och stoj ♥





(INLÄGGET SKREVS I ONSDAGS MEN FÖRST NU SÅG JAG ATT DET INTE BLIVIT PUBLICERAT.)


onsdag

Vaknade klockan sju imorse utav att Mollsan satt i sin säng och ropade mamma. Mitt hjärta smälter! Just nu säger hon ju inte så mycket mer än 'mamma, titta och där', men snart går den lilla munnen ett i ett och jag är säker på att vår lilla tjej inte kommer vara tyst speciellt mycket.
När jag gick upp för att göra välling så såg jag den klarblå himlen och jag blev så glad. När jag och Mollsan tittat på klart på bolibompa och skulle gå upp för att käka frulle så var det dock inte lika blått ute. Molnen ligger som ett täcke över hela lilleby, skjsigt.

Hur som helst, fick precis reda på att vår nya vagn finns på My Baby redan nu, och vi kan hämta den när vi vill. Paret som ringde från karlskoga igårkväll kommer ner till oss nästa helg och kollar på Mollsans vagn och tar med sig den med en gång, om allt ser lika bra ut som på bilden. Vilket jag kan intyga att de gör! Så nu är det alltså nästan fixat, klart är det inte förän dom hämtat vagnen och gett oss pengarna. Men om allt går vägen så kommer Molly få åka dubbelvagn ensam i några veckor innan bebisen känner sig redo att joyna sin syster i deras nya fina vagn! Beställde även ny liggdel till vagnen idag när jag ändå hade My Baby på luren. Jag orkar inte hålla på och vela med det så det får bli en ny. Inget mig emot, haha!


Nej, Mollsan vill ha lunch och jag funderar på amerikanska plättar, låter gott, inte sant?
Ha en mysig onsdag! ♥


tisdag

Det enda negativa med sommarens ljusa kvällar är nog hur det påverkar kidsens dygnsrytm. Molly har somnat klockan sju under hela hösten och vinter, men nu vill hon gärna vara vaken till nio trots att hon är jättetrött. Nu har jag precis fått henne att somna, finally. Kanske ska jag inte klaga då hon nästan aldrig somnar senare än åtta, men jag har gärna några timmar på kvällen då hon sover och jag kan spendera lite tid på mig själv. Vi går ju aldrig och lägger oss senare än halv 11, helst tidigare om det går.

Nu börjar månadens räkningar droppa ner i brevlådan och jag måste säga att det verkar som att detta blir en relativt billig månad. Ja, nu har vi ju den där trevliga bilreperationen men det är ju som det är. Jag tänkte vara så duktig och gå in och betala av lite på vagnen denna månaden då den ska hämtas ut nästa månad, och det är ju inte så roligt att betala allt samtidigt. Men nu ringde nyss en kille om vagnen och dom var väldigt intresserade av att köpa den. Dom skulle komma och titta på den nästa helg och helst skulle jag ju vilja att dom tog med sig den med det samma. Problemet är då att jag inte har någon vagn till Molly på en hel månad.. Mysan har en liten sulky som vi kan få låna, det dumma är att det inte går att fälla ryggen.. Hur som helst så löser det sig. Det finns väl alltid någon som har en vagn som ligger och skrotar i källan. Det handlar ju faktiskt bara om två-tre veckor!

Nej, nu ska vi äta ost och kex här hemma. Andreas har fixat. Hoppas inte Molly vaknar och spyr ner oss idag igen. Idag har hon varit pigg och glad, hon kunde behålla vätska imorse så hon har ätit magsnäll mat under dagen!
Ciao fellas. (glöm inte dh ikväll klockan nio)


it's a (wo)mans world?

Andreas hade gjort sina berömda pizzamackor till kvällsmat igår. Precis när vi skulle ta första tuggan vaknade en ledsen Mollsan. "Hon är klarvaken" sa Andreas. Nåja, ta ut henne hit så får hon ligga i min famn en stund. Vi fortsatte att äta och gjorde lite välling till stumpan eftersom hon knappt fått i sig något av flaskan hon fick när det var sängdags. Så satt vi där alla tre i soffan, någon välling ville hon inte ha, så vi skulle precis äta upp det sista av våra mackor och sedan gå och lägga oss. Plötsligt sätter sig Molly upp och spyr ner hela mig, soffan och sig själv. Jag skojar inte, så mycke spya har jag aldrig sett förut. Och va det luktade, fy bubblan.
Andreas ställde sig upp som ett skott och frågade vad han skulle göra. Ja, hämta en trasa var ju ett bra förslag tyckte jag. "Vilken trasa ska jag ta, vilken vill du ha" tjöt han samtidigt som han dansade omkring helt hysteriskt i vardagsrummet.
Män alltså, ta vafan som helst tyckte jag, hon spyr ju ner hela soffan! Ut kommer han med två små torra handdukar (sånna småsmå frottelappar som man kan köpa på ikea ni vet?)..... Ja ni hör ju, torra bebishanddukar?
Senast Molly var magsjuk så spydde hon när han hade lyft ut henne ur sovrummet, då kräktes hon på vardagsrumsgolvet. Tror ni att han stog stilla då? Nej, även då dansade han runt på golvet helt hysteriskt och beklagade sig över att han fått spy på sig. Haha, MÄN ALLTSÅ!
Efter att jag fått bort alla dagens måltider från soffan sprutade jag ner dom utsatta dynorna med (tro det eller ej) fönsterputs! Jag använder det till de mesta och det brukar funka perfekt.
Jag går in och lägger mig och ser att Andreas lagt Molly brevid oss, vilket jag inte var så pigg på ifall hon skulle spy under natten. Mysigt det hade varit om vi alla tre vaknat i en stor soppa av spy och sängkläder. När vi lagt oss tillrätta så låg Molly och vände och vred sig. Spottade ut nappen och sa mamma ungefär femtioelvatusen gånger. Andreas kom då på den ultimata idén att ge henne lite välling. "Ja hon måste ju va jättehungrig nu" försvarade han sig med när jag påpekade för honom att hon bara kommer spy upp det igen. Det höll han inte med om. Jag frågade Andreas om han varit magsjuk någongång, men det hade han inte, inte som han kan minnas iallafall.
Ja-a, va skulle män göra utan oss kvinnor var den sista tanken som slog mig innan jag stoppade in mina öronproppar och somnade.

Puss på dig älskling!




swap faces

God morgon. Det är måndag igen, ny vecka vilket innebär ett steg närmre beräknat förlossningsdatum. Ynka sju veckor kvar av detta konkande på min stora kropp. Jag älskar den stora magen men jag vantrivs samtidigt i min kropp just nu. Men som tur är varar det inte föralltid och jag lovar mig själv en förändring när de lilla barnet har halkat ut.

Och ja-a du Eva. Såklart att jag förstår att en bil kräver underhåll. Men ända sedan vi köpte vår bil (i slutet av mars) så har det inte varit annat än problem. Nybesiktjad och skattad låter ju jättebra när man köper bil, eller hur? Sedan vi köpte bilen så har kopplingen gått sönder (8000kr), batteriet började ta slut (900kr) och nu är även bromsklossarna utslitna och skall bytas (har ingen aning om vad det kommer kosta ännu). Så det har ju inte riktigt handlat om att byta olja. Självklart lägger man undan en slant varje månad, men dessa summor går tyvärr inte att täcka med dem pengarna.
Att lägga ut sånna summor på en bil inom loppet av två månader skulle nog göra vem som helst lite lätt irriterad. För vem lägger inte hellre pengarna på fina utemöbler eller en rolig familjeutflyckt? :)


Klockan är nu halv tio. Therese och Matilda kommer ht om ca två timmar så jag är glad att Molly somnade tidigt idag. Nu tänkte jag att jag ska lägga mig i soffan och vila huvudet en stund innan det är dags att dra igång en ny maskin tvätt, bädda sängen och sätta på mig ansiktet. Jag ska även baka dom underbara sega chokladmuffinsen som jag gjorde förra veckan. (Ja dom är redan slut, haha!)

Önskar er alla en mysig måndag!


anders lekte med sin iphone och resultatet av swap
-faces på mig och min syster blev såhär vackert.



begagnad shit

Idag var vi iväg och tittade på sandlåda till Mollsan. En såndär smart båt som man kan ha antingen vatten eller sand i. Vi tänkte ställa den på baksidan så hon kan leka när man grillar eller sitter ute, smart tycker vi. Efter besöket på leksaksaffären åkte vi till bilverkstan då Andreas kompis skulle kolla upp varför bromslampan lyser i bilen. Inte speciellt kul att åka runt med en varningslampa liksom. Svaret var att bromsklossara (eller vad det nu heter) börjar bli utslitna och behöver bytas. Kul tänkte jag då, jag som älskar att lägga pengar på bilreperationer. Är det inte det ena så är det de andra. Det är skit att köpa begagnade saker, tur att jag fick min vilja igenom med den nya barnvagnen iallafall.

Nej, nu ska jag snart åka hemåt till min käraste som jag antar ligger på soffan och tittar på sverige - kanada. Imorgon kommer Therese och Matilda hem till oss och leker en stund, hoppas på fint väder så vi kan gå ut.
Puss på er.


jag vill ha jag vill ha jag vill ha

Jag sitter och tittar på blocket efter utemöbler, då vi funderar på att byta ut våra trista fula mörkgröna platsmöbler. Och så hittar jag dessa jättefina. Annonsen lades ut igår och hela gruppen + dynor kostar inte mer än 2000kr, skitbra pris med andra ord. Jag tycker att dom är sååå fina, hade passat perfekt på vår uteplats!
Nu ska jag fortsätta fjäska med Andreas i hopp om att han fixar detta nu.


Snälla söta raraaaa älskling.


ostbågar is the shit mama

Gissa vilka som öppnade dörren i pyamas igår när Maria knackade på? Jag hade i dock inte förväntat att jag skulle hinna klä på mig och allt det där eftersom vi vaknade så sent. Hur som helst så fick jag mig någon rush när Maria kom hit. Ner med Molly i badet, städa badrum, kök, sovrum, hall och Mollys rum som såg ut som ett riktigt bombnedslag! Fram med snabeldragan och bort med sand, dam och smuts.
Det var så otroligt skönt att ha någon som tog hand om Mollsan under tiden som jag städade. Man slipper ju liksom plocka upp allt två gånger. Så tack Maria, jag ringer Dig nästa gång jag ska städa ;)
Efter min lilla städattack gick vi ut. Molly körde sin dockvagn till gården brevid där hon promenerade runt en stund. Pillade lite på en flickas cykel och välte såklart den och skrapade upp sig på hakan. Gråta fanns det som vanligt inte tid för, det onda gick bort nästan med en gång. In igen för att sova middag och laga lunch. Dagen sprang som vanligt iväg och snart var Andreas hemma från jobbet. På med alla kläder och in i bilen, hem till svärisarna där det väntade tre stora plåtar med ugnsgrillade kräftor marienerade i vitlök, olja och dill. Såååå gott!

Idag fick jag sovmorgon. Eller ja, Andreas kom in och frågade mig om receptet till americanska plättar. Efter det kunde jag såklart inte somna om utan gick genast upp för att tillrätta visa Andreas i köket. Efter frukost (nej jag åt inte hans brända plättar) såg jag att det var dags för städning igen. Det sätter ju inte igång av sig själv så det var bara att ta tag i disk, tvätt, damm, spill i köket och prylar som som vanligt ligger överallt.
Andreas har inte direkt dragit sitt strå till stacken utan ligger istället i soffan och snarkar för tillfället. Inte okej.

Nej, det är väl bäst att jag fortsätter med städningen för annars lär det ju inte bli något gjort. Vilken jävla skitdag helt enkelt! Fast en rolig sak har jag att berätta iallafall. Molly satte sig för en liten stund sen i sitt rum vid sitt bord och började titta i en bok. Efter en stund ropade hon 'Mamma, mamma, däää' (ja där alltså). Sen satt hon och pekade i sin bok och berättade för mig om dom olika djuren. På ett språk som jag givetvis inte förstog, men det hela var så fint. Vår lilla bebis har blivit ett barn ♥


Molly hjärta ostbågar


Men hon delar gärna med sig till alla andra :)


thank god it's friday

Bushuset var det ja. Och tro det eller ej men jag fick faktiskt med mig kameran denna gången! Molly sprang runt bland bollhav, studsmattor, stoooora rutchkanan, stora kuddtrappan och dom små lekhusen, gissa vem som somnade gott igårkväll? Klockan halv åtta var hon i säng och sov hela natten. Imorse när jag vaknade klockan halv nio låg hon fortfarande och sov, vakna gjorde hon inte förän kvart över nio. Vilken lyx! Så ett tips till er som har barn som inte sover så bra så kan ni ju alltid släppa lös era små monster på bushuset.

Idag är det som vi alla vet fredag. Många är lediga eftersom det är klämdag men min trogne arbetande man åkte till jobbet ändå. Vad som händer ikväll vet jag inte, men om en liten stund kommer iallafall Maria hit. Jag och Mollsan har ju fortfarande pyamas på oss, men det gör inget. Har lite tvätt (Läs ett enormt berg) att ta hand om idag men det skall nog hinnas med. Om vädret tillåter så går vi nog ut en stund så Molly kan promenera med sin dockvagn.

Nej, nu ska jag bädda sängen och borsta mina tänder. Behöver ju inte ha andedräkt som en döing när Maria kommer hit.


Fasiken. Barnkanalen är på som vanligt här på morran. Gissa vilket program som börjar nu om inte "Muubää, dubbelkvack dubbelkvack när du har fått en svacka. Mu-bää dubbelkvack dubbelkvack kom loss nu börja kvackaaa..." undra vilken låt jag kommer sjunga på hela dagen? Hmpf.




Det finns ju inga tvivel om att Molly älskar sin kusin.


Bus med Maxan!


Stora ruchtkanan med pappsen


Hoppa hoppa hoppa!






Läsarfråga

Helena:
Som mamma antar jag att man måste kunna "stänga av" sina äckelkänslor och gå från byta blöja till matlagning, från torka spya till äta frukost.
Kunde du det innan också eller var du mer lättäcklad då?


Hej Helena!
Jag kan säga såhär. Igår när den var dags för en sån där värsting bajsblöja (som man helst överlåter till sin partner om han/hon är hemma) så är det klart att man inte dirket njuter av doften, men bort måste den ju. När koncistencen på bajset liknar köttfaärssåsen som man ska äta till lunch så blir man väl inte sugen på mat kanske, men som sagt, bort måste det ju ändå. 
Jag har faktiskt inte speciellt ont av att byta en bajsblöja under tiden jag lagar mat eller äter (sålänge jag slipper byta under tiden jag äter såklart, haha) även om det inte är specielt trevligt. Jag tror att man vänjer sig när man blir förälder. Varken jag eller Andreas har några problem med kiss och bajs sålänge det kommer från våra egna ungar. Jag är väldigt väldigt noga med att tvätta händerna och helst använda handsprit efteråt så jag vet att jag är riktigt ren.
Något jag däremot har lite ont av är slem, snor och kråkor vid matbordet, då kan det hända att det vänder sig lite i magen. Jag är nog mer äckelmagad nu när jag är gravid, har tex ont av att borsta tänderna och tänka att någon annan spottat i handfatet utan att ha gjort rent efter sig. Eller att se hur sketet folk kan ha på sina toaletter eller i sina kök, det har jag mer ont av än bebisbajs faktiskt.


ja-a, velig va det ja!

"Vi ska ju inte vara på mvc förän om tre timmar" tänkte jag och la mig på soffan igen. Molly slog nog rekord i förmiddagssömn idag, jag som trodde att hon skulle väcka mig efter en kvart. Slog upp mina blå och förstog att jag sovit en bra stund. När jag tittade på klockan så visade det sig att även så var fallet. Klockan var halv två och där låg jag i pyamas. Supersnabbt satte jag igång med att koka pasta till lunchen, dra på mig kläder och fräsha till mig lite lätt. Molly vaknade efter att ha sovit i tre timmar vilket kändes på blöjan, om man säger så. Det var nog den värsta bajsblöjan jag någonsin sett. Herregud hon måste ha tömt hela magen! Ny blöja, göra matlåda, dra på oss båda kläder, ner i vagnen, på med regnskydd och spring iväg till bussen. Vi hann!

Hon barnmorskan gick allt bra. Har kännt mig lite yr i några dagar men mitt blodsocker var bra och likaså blodtryck. Mitt hb hade gått ner till 117 vilket inte gjorde mig speciellt förvånad. det har varit en väldans velande med järntabletterna denna gången. Hemofer hjälpte inte ett dugg trots att jag åt fyra om dagen och niferex fick jag ont i magen av, nu har jag dock hittat Duroferon och dom funkar perfekt. Behöver dessutom bara äta en om dagen vilket känns skönt. Nu ska det nog bli ordning på värderna!
Det lilla hjärtat tickade på fint och låg på 148 slag i minuten. Molly satt brevid och klappade magen så fint. När vi var färdiga blev det lunchdags i väntrummet, så blir det när man sover för länge. Molly mumsade i sig alltihop och jag fick också i mig en hel del. Köttfärssås är en storfavorit som alltid går hem, helst med makaroner!

Efter besöket gick vi ut i regnvädret och tog oss bort till ica. Köpte grönsaker till tacosen ikväll vilket ska bli himla gott. Sprang även in i Pollys sommarpåse och den är jag ju tvungen att testa, vad jag har hört så är den skitgo!

Nu är det dags att börja med middagen och ta hand om lilla grinberta som just nu sitter på golvet och tittar på mig väldigt argt. Hon blir nog glad när hon ser vad det blir till middag iaf, hon älskar tacos!


Klipper gräset hos moster!


velig?

Ligger och halvsover i soffan och kom och tänka på barnmorskebesöket idag. Halv två låter som en konstig tid för mig att boka upp ett besök på med tanke på att jag alltid tar så sena tider som möjligt så Andreas ska ha en möjlighet att följa med. Ringde för säkerhets skull upp mvc och det visade sig såklart att vi ska vara där halv tre. Nu kan man ju tycka att jag borde skaffa en almanacka, men tro mig jag har testat det där ett flertal gånger och jag har kommit fram till att det inte riktigt är min grej. Jag är helt enkelt för slarvig för att ha en. Ibörjan är jag supernoga och skriver upp allting med mina finaste handstil. Tråkigt nog slutar det alltid med att den ligger och skräpar längst ner i min väska bland hårnålar, 50 öringar, gamla kvitton, torra russin och halvätna sega majskrokar.

Nu ska jag koppla av en stund till innan Mollsan vaknar och vill ha lunch.
Kjamizar.


onsdag

Herregud alltså. Är mina ögonbryn ett så otroligt roande samtalsämne för er? Ja, det är ju roligt att jag ger er något att disskutera iaf. Hur som helst Lisa, så har jag inga som helsta problem att svara på frågor, men eftersom du inte riktigt formulerar Vad det är som du i detta fall tycker är så fruktansvärt gräsligt så blir det svårt för mig att ge dig ett svar. Jag tycker att jag är uppriktig när jag svarar på frågor som ni läsare ställer, så jag förstår verkligen inte vad problemet är. Jag tycker att jag är fin som jag är och om någon har ett problem med det så är det helt enkelt upp till var och en. Jag har verkligen ingen lust att disskutera detta mer för det är bara så jävla löjligt.



Nu ska jag slänga i det gnälliga barnet lite mat. Hon verkar redan trött igen trots att vi inte vakna förän halv åtta. Somnar hon så är det inget mig emot då jag också kan lägga mig och sova en stund till. Vid två har vi som jag tidigare nämnt tid hos barnmorskan. Därefter ska vi bort till ica och handla saker till kvällens tacosmiddag, imorgon blir det bushuset och jag ska inte glömma kameran denna gången.
Nej dags för frukost. Kikade precis in i sovrummet och Mollsan har lagt sig på en kudde på golvet så jag antar att det blir tidig förmiddagsvila idag.

Bye for now ♥


god kväll

Jag har inget mer att säga och jag behöver inte försvara mig. Kommentera och formulera er hur ni vill, jag orkar faktiskt inte bry mig.

Idag har vi varit ute en lång stund på uteplatsen. Molly promenerade runt med sin barnvagn i ungefär 30 minuter innan hon blev trött i benen. Jag försökte hela tiden få henne att baka sandkaka med mig, men hon tyckte att jag var helt ointressant. Jag kände mig helt yr och anfådd i slutet så det var riktigt skönt att komma in och lägga sig på soffan, Mollsan kröp upp i min famn och vilade några minuter innan det var full rulle igen.
Sprang fram och tillbaka i soffan. 'Jajja Molly, sitt ner i soffan!' upprepade jag ungefär 20 gånger. Hon kryper fram till mig och säger mamma, ger mig ett stort urgulligt flin och river mig i ansiktet. Dumma Molly säger jag och låssas gråter, vilket resulterar i att Molly skrattar ännu mer. Hon rivs igen och jag smätter tillbaka på hennes kind. Då gör hon sin tykna min, öppnar munnen som ett o, drar ner ögonbrynen och ser arg ut i ögonen. Jag sätter ner henne på golvet, hon klättrar upp i soffan igen och ger mig en puss & kram och sen är vi vänner igen.
Några sekunder senare slänger hon sig i min kuddhög, jag säger åt henne att stta sig ner vilket hon gör. Sen tar hon tag i en kudde och slänger sig hejdlöst ner i golvet med huvudet före och landar på rygg. Jag blev såklart skiträdd medans hon var upp på två röda och sprang igen. Galna barn.

Nu ligger hon brevid pappsen och käkar välling i soffan. Hon vet så väl om att det är dags att sova nu, så hon är lite tjurig. Det är skönt att denna dagen är över snart. Men först blir det dh, cougar town och christine. Till detta ska jag lyxa till det med chokladmuffins och isvatten. Imorgon ser vi fram emot mvc och eventuellt en fika på mums med Maria innan hon börjar jobba, hoppas på sol så vi kan sitta på uteserveringen. Andreas jobbar över imorgon, tråkigt men härligt för plånkan!




göttit

Så, nu har jag lugnat ner mig lite. Tänk va upprörd jag kan bli pga av ett par ögonbryn. Don't mess with a pregnant woman. Andreas har det inte alltid så lätt här hemma med mina fruktansvärda humörsvägningar, men han får stå ut med det annars blire inga ongar. Ska bli så skönt när hormonerna lagt sig efter graviditet och förlossning och jag kan återgå till ett liv med normal lång stubin. Ja, om man bortser från en sisådär sju dagar i månaden. Någon annan som tidigare ofta råkade ut för mina små pms utbrott är ingen mindre än min trogne vän Belinda. Stackarn va hon har fått genomlida. Fast hon var inte heller så trevlig under sin röda period, nej hon kunde vara en riktig bitch hon med. Fast dock inte värre än mig..

Muffinsen är klara när som helst. Hoppas dom blev goda.


Recept

3 ägg
4,5 dl socker
3 dl vetemjöl
8 msk kakao
4 tsk vaniljsocker
2 dl flytande margarin

10-15 minuter i ugnen på 200 grader.


tisdag

Underbart att vakna utvilad klockan åtta utav att Mollsan ger mig en stor kram, man kan ju inte vara annat än lycklig! Kom snabbt på att jag ville baka sega choklad muffins, ja det smakar ungefär som kladdkaka fast i muffins form, skitgött. Problemet är bara att jag helst bakar dubbel satts men mina älskade man har som vanligt ätit äggfrukost och endast sparat ynka 3 stycken. Hur som helst så blir det iaf några muffinsar, förhoppningsvis.. Man vet ju inte hur många som äts upp innan jag hinner frysa in dem.

Städningen från igår satte sina spår på mina fogar vill jag lova. Idag skulle jag verkligen behöva tvätta golvet, men jag vet inte hur min kropp skulle reagera, förmodligen inte på ett behagligt sätt. Känns iaf skönt att ha städat lite av det grova här hemma, nu kan jag sitta ner utan att få panik.


Nej, jag har inte tid att sitta här mer. Och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt ingen lust alls, av olika anledningar.
Imorgon ska vi till mvc igen, det är väl ungefär så mycket jag har planerat denna veckan. På torsdag är Andreas ledig så vi funderar på att åka bort till bus huset och släppa lös Molly så hon kan stoja omkring hej vilt.

 


jag bara måste....

men det var verkligen inte illa menat! skillnaden med att påpeka något som är "definitivt" ex skelögdhet är att det inte är självvalt! du målar ju dina ögonbryn så, alltså för att du trivs med det? du kanske kunde härleda till att du tycker det är fint istället för att reagera så, för det var verkligen inte illa menat.



Nej, man väljer inte att vara skelögd och alla har inte heller möjligheten att välja vilken form man vill ha på sina ögonbryn. Vissa är raka, andra är höga, några har låga, det finns tunna, tjocka och enorma. Oavsett om jag väljer att se ut på ett visst sätt eller om jag helt enkelt bara är skapt så spelar aboslut ingen roll, jag tycker inte att det finns någon anledning att påpeka det. Jag trivs med hur jag ser ut och jag tycker att det är jävligt patetiskt att jag ska behöva försvara mitt utseénde i min egen blogg.

tack för mig.


sopa diska städa damma varje dag är det detsamma.

Pust och stön. Ja, det kan ju uppfattas på många sätt. Just nu syftar jag dock på storstädningen jag drog igång för två tre timmar sedan. Som jag berättade tidigare idag så har Jennifer varit här. Jag har inte kunnat fly blicken från all smuts, alla talliga fingeravtryck, allt damm och det sketna golvet så jag fick något jävla röj och har nu påbörjat städningen här hemma. Det är långt ifrån klart men det är skönt att man faktiskt börjar se lite skillnad. Något jag måste göra är att tvätta golvet, det är så jävla smutsigt. Problemet är ju bara det att vi har väldigt mycket golvyta här hemma och det är riktigt jobbigt att skura golvet med dåliga fogar. Jag skulle kunna överlåta det till Andreas men jag vet att jag inte hade blivit nöjd och fått göra om det imorgon ändå. Då kan jag bespara honom de arbetet och sätta honom på något annat istället. Ingen kommer undan! Molly satte sig i mitt knä på köksgolvet förut och tog trasan och började torka på golvet. Dom ska lära sig i god tid, och det är ju inte fel när dom faktiskt tar tag i det utan att man behöver tjöta!

Nej, nu ska jag städa klart för dagen och sedan hoppa in i duschen en snabbis. Efter det blir det självklart two and a half men som vanligt på måndagar. Nej, här blir inga barn gjorda, lika bra att passa på när man ändå är igång. Ja, med städningen alltså!

helgen

Vad har vi gjort i helgen? Jo, vi har faktiskt hunnit med en hel del! I fredags var vi på middag hos Andreas päron. Efter maten kom deras grannar Jonas och Malin över med barnen en stund. (Mamma är kusin med Jonas, världen är extremt liten..) Männen satt kvar i uterummet efter maten och vi kvinnor gick in och drack kaffe i vardagsrummet. Molly, Embla och Frittjof sprang runt och lekte inne i huset medans vi satt och disskuterade husköp och annat trevligt. Plötsligt blev det obehagligt tyst och jag gick för att se efter vad barnen gjorde. Då hörde jag hur Molly började gråta helt hysteriskt. Fann ytterdörren öppen och utanför låg Mollsan på marken.Först fröstog jag inte hur i hela friden hon kommit ut ur huset, men så slog det mig att Frittjof som är två såklart vet hur man öppnar en dörr. Molly hade ramlat ner för två trappsteg och hade en stor rödblå bula mellan ögonen, hur hon nu lyckades med de? Efter några sekunder var det 'borta' och hon sprang tillsammans runt med dom andra barnen och lekte igen. För att vara på den säkra sidan fick hon inte sova förän klockan tio, vilket resulterade i en lång sovmorgon för oss alla.

På lördagen drog vi iväg till universeum där vi mötte vårt trogna kompispar Emma och Alexander. Vi hade det trevligt och tittade på hajar, enorma krabbor, bläckfiskar, rockor, spindlar, ormar, apor och andra exotiska djur. Molly uppskattade det såklart inte fullt så mycket som en åring kanske hade gjort, men det var ändå en trevlig liten utflyckt. Efteråt åkte vi bort till ica och handlade saker till middagen. Potatisgratäng, såser, sallad och en stor stor oxfilé. Grabbarna satte sig på uteplatsen med var sin grillöl och förberedde grillen. Deras kockkunskaper resulterade i en stor jävligt dyr kolbit. Mhm, mums. Nästa gång är det jag som sköter grilleriet vill jag lova. Middagen blev hur som helst helt okej men jag vet precis som de andra tre att den kunde blivit så mycket godare.

Igår var jag mammaledig for real och åkte in till stan med Belinda, Jennifer och Johanna på en lååångfika utan skrikande ongar. Vi pratade om gamla sjuka minnen, det blev med andra ord en hel del skratt! Vid nio tiden var vi alla trötta så vi beslutade oss för att åka hem. Jennifer var så snäll och körde hem mig, och alla andra för den delen. Väl hemma satte Andreas på en sjuk jävla film, orkar inte berätta vad den handlade om men den var tydligen verklighetsbasserad. Efter en halvtimme kände jag att det gick överstyr och att jag skulle ligga vaken med ångest hela natten om vi såg klart filmen. Tur att det finns stopknapp.
Mycket riktigt har jag sovit skitdåligt inatt och vaknat typ tre gånger i timmen helt svettig. Mysigt.

Nu kommer snart Jennifer hit och fikar. Jag ska kanske ta och borsta tänderna, det hade ju varit fräsht. Laga lunch och städa upp lite granna. Idag går jag in i veca 32 föresten, börjar närma!
Ciao fella


rigth back at ya!

"Du är verkligen jättesöt, men jag förstår inte riktigt ögonbrynen?"
Hur reagerar man när man loggar in på sin blogg och läser en sån kommentar? Jag är faktiskt skit löjlig som ens kommenterar det, men jag känner att jag måste. Jag vet att det är en blogg som är öppen för allmänheten, alla får läsa och tycka precis som dom vill. Men jag frågar mig bara varför folk kommenterar saker om någon annans utseénde. Jo, för vi sitter alla bakom en skärm. Inte går man fram till någon på stan och säger "vilket fantastiskt hår du har, men jävlar va du är skelögd!"
Jag är inte perfekt, och det är ingen annan heller. Mina tänder är inte 'hollywood smile', mina näsborrar må vara skeva, jag har hallux valgus (precis som push spice), jag har stora öronsnibbar, jag har (som dom flesta säger) 'inget pigment' och är lika blek året runt, mina ögon är olika stora och ja, mina ögonbryn är jävligt glest-växta men jag är mot alla odds jävligtnöjd med mig själv ändå. Så de så!


let's go to town

Vilken bloggtorka alltså. Har helt enkelt inte haft något trevligt att berätta om och därför har jag helt enkelt låtit bli. Inatt har jag iallafall sovit jättebra. Vi gick och la oss vid tio som vanligt, jag och Mollsan vaknade inte förän klockan åtta. Så jag känner mig utvilad trots att det är fredag, känns bra. Pratade precis med min kära vän Belinda och bestämde mig för att åka med henne och Johanna in till stan en stund vid lunchtid, det blir nog mysigt. Jag måste till lindex och lämna tillbaka kjolen jag köpte härromdagen. Jag är i vanliga fall ingen kjolmänniska och jag ser verkligen skit löjlig ut i den. 300 spänn jag kan jag lägga på något roligare, kanske hittar någon braig tunika som alla kroppsdelar får plats i. Ja då menar jag ju magen och röven som för tillfället tar mest plats. Tänkte även kolla på hm om dom har dom söta flickpikéerna med puffärm till småttingar. Molly har alla tre färgerna (rosa gul och grön) och om det blir som dom flesta av oss tror så måste ju lillasyster och storasyster ha likadana! Jag vet dock att jag tyckte tröjor var fantastiskt opraktiskt när Molly var liten. Det blir bara korvigt och åker upp över mage och rygg. Men eftersom det blir en liten sommarbebis så vet jag att man inte behöver trassla in kiddet i en stor otymplig overall, det räcker med body/tunika och tigths. (ja vet att jag pratar som om att det är en flicka, men ja.. Det blir ju så när man redan han en.)
Nej jag känner att detta blev helt ointressant så jag lägger ner. Hörs eventuellt senare i eftermiddag eller imorgon. Idag ska jag lägga all min energi (den lilla jag har med andra ord) på min älskade man som är helt slut efter att ha jobbat över i stort sett varje kväll denna veckan. Massor av bamsekyssar till dig!


 
 


torsdag

Vad ska man säga. Jag som är van vid att gå på tjejavdelningen när jag handlar kläder blev verkligen c h o c k a d när jag skulle leta efter något fint på pojkavdelningen igår. Flickornas kläder sträckte sig tre meter på väggen, full av söta klänningar i regnbågens alla färger, bara att välja och vraka. Pojkarnas avdelning bestod av en vägg på kanske en och en halv meter, allting gick i mörka nyanser av blått, grått, svart och grönt. Det fanns ingenting som föll mig i smaken. Jag var ifs endast inne på lindex med man tycker ju att utbudet borde vara betydligt större. Pojkar behöver väl också kläder? Och vem är det som säger att man vill klä sina små grabbar i svart och mörkblått året runt?
Efter att jag flummat runt inne på lindex i en timme hittade jag tillslut något som föll mig i smaken. Inte dom mest praktiska pojkkläderna, men fina är dom iaf! Beroende på hur varm sommaren blir så ska ju självklart mysdräkt och annat inhandlas. Men vi har kvar mycke fint från Molly som knappt ser använt ut.



Piké - 79kr
Shorts - 99kr
Body - 39kr (rea)
Tigths - 69kr



Hittade även en jättesöt spets/bomull kjol i vitt och en stor rymlig tunika i vitt till mig själv. Nu ska jag slänga i mig lite hallonpaj med vaniljglass och sedan hoppa i kläderna och sätta på mig ansiktet.
Hörs. Ciao!


första kläderna

Efter att jag och Mollsan i stort sett spenderat två dagar inomhus så känner jag att vi behöver ha en hel utedag. Lillskruttan åt välling för en stund sedan så frukost får vänta någon timme till. När vi är påklädda och tilltuffsade åker vi antagligen bort till (tro det eller ej) amhult. Jag är lite sugen på att åka ner till backaplan, men det blir ju alltid så dyrt när jag åker iväg någonstans utan Andreas. Han kan iallafall få mig att tänka till en extra gång "Behöver jag verkligen den här" är en vanlig fråga jag ställer mig själv, och oftast så blir svaret nej. Trots det så hänger det fortfarande ett, två eller fem plagg för mycket på suffletten på vagnen. Ja, så är livet tänker jag.
Det får nog bli gamla trogna amhult ändå. Ni som bor i torslanda och läser min blogg vet ju att det amhult har att bjuda på inte är världshistoriens största shoppingcenter. Men trots att Lindex, hemtex och iems är de affärer som tilltalar mest så lyckas jag alltid bränna tillräckligt mycket pengar för att komma hem med en massa bra inköp och ett dåligt samvete.
Hur som helst. Tanken och planen för idag är att jag och (soon to be storasyster) Mollsan ska inhandla dom första plaggen till bebisen. Jag kom och tänka på det imorse, och jag har faktiskt inte köpt någonting till bebisen ännu. Inte ett enda plagg! Ja i och för sig så började jag nog inte handla kläder till Molly förän jag var i vecka 28, även om jag många gånger ville. Men börjar man så är det omöjligt att sluta, det har jag lärt mig. Speciellt va det gäller barnkläder. Om jag åker in till stan och ska handla något till mig själv, så slutar det alltid med att jag kommer hem med minst två klänningar till min lilla mannikäng.
Något rosa och något blått skall iallafall inhandlas idag. Hemfärdskläderna med andra ord. Visar bilder på detta senare idag.


Uppdatering: Hörde nyss ett mystiskt ljud inne i badrummet. Där stog Molly och tittade ner i toalettstolen. Och vad låg där i om inte hennes favoritnalle? Sketonge. Hon förstår ju givetvis inte att det är kiss och bajs som hör hemma där. Tur att nallen går att tvätta, den ligger just nu och badar i skållhett vatten och tvättmedel i handfatet. Busunge!


tisdag

Klockan är sju. Molly har precis tagit sig ett bad och ligger nu i soffan med favorit nallen och nappisen och tittar på pettsson och findus. Andreas har fortfarande inte kommit hem från jobbet. Stackarn, han jobbade över igår också och var inte hemma förän klockan halv nio. Men det lönar sig att jobba över, och tur är väl det!

Någon hallonpaj hann jag inte med att baka igår, så det fick bli idag istället. Jag har dock inte kunnat smaka på den eftersom vi inte har någon mjölk hemma, så jag kan inte göra vaniljsås. Någon glass har vi inte heller för den delen. Så jag får helt enkelt vänta tills mannen i huset kommer hem med mjölk. Då ska jag vräka i mig hallonpaj till deperate, love it!

Imorgon är det onsdag och vi har inga planer alls. Mamma ska eventuellt komma förbi och hämta en matta som står i förådet, men mer än så är det inte för tillfället. Therese undrade om vi kunde ses någon dag i veckan med töserna så kanske slår jag henne en pling. Jag börjar dock bli sådär trött igen som man är i början av graviditeten Eller ja, som jag har varit under hela denna graviditeten. Gäsp! Jag vet att jag kommer ha häcken full efter förlossningen, vilket folk är väldigt duktiga på att påpeka för mig. Som att jag inte förstår att två barn kräver mer tålamod, uppmärksamhet, tid, energi och kärlek? Men jag hoppas att denna bebis är precis lika snäll som sin storasyster var när hon var spädis. Molly sov hela nätterna från första stund. Ja hon vaknade såklart och ville äta vissa nätter, men allt flöt på så bra. Hon var ett fantastiskt förstabarn. Saken är den att jag är så lugn inför allt denna gången. Kanske lite för lugn? Jag är inte orolig för någonting. Förlossning, amning och allt det där har jag ju redan gjort en gång, och det gick ju så bra sist. Det är så lätt att glömma att det inte är samma unge som skall krystas ut och tas hand om. Kanske blir helt förändrat denna gången? Det återstår att se. Jag kommer inte stressa upp mig, det tjänar ingenting till. Om jag har en lugn och trygg inställning så tror jag att det smittar av sig på barnet också. Jag hoppas det iallafall!

Nej, dags för Mollsan att sova. Jag ska lägga mig i soffan och trycka i mig några novalycol i hopp om att denna jädrans halsbränna stannar upp. Andreas ska köpa med sig pizza på vägen hem, he is feeding me. Haha!


en svullen mama.


Städdag

Nej, dagen förvandlades till en städdag. Jag har precis kopplat på mina städögon och ser nu varenda liten partikell av skit. Jag vet inte om det är något fel på mig, men vanligtvis tycker jag att det är ganska kul att städa. Ja, kanske inte plocka undan prylar, tvätt och disk från andra men det där grovstädet när man verkligen ser efteråt hur det skiner i hemmet. Ja, det gillar jag, då älskar jag att städa.
Det kanske inte är så roligt att lyfta på brunnslocket i duschen och rensa avloppet, men nästa gång man duschar så känner man sig så mycket fräschare! Nu kommer jag antagligen inte hinna med hela lägenheten idag eftersom jag 1. är gravid och blir anfådd av att resa mig ur soffan och 2. jag har ett litet barn här hemma som drar ut allt som jag städar undan. Men jag ska göra så gott jag kan och hinner med innan fogarna säger stop!


Måste tillägga att jag är förbaskat irriterad på vår hyresvärd som tagit bort mtv hos oss. Vad ska jag nu lyssna på när jag städar här hemma? Datorn är ju ett alternativ men eftersom ljudet är ungefär lika högt som ljudet av kokande vatten så blir det bara irriterande! Nej, jag får helt enkelt peppa mig själv genom att sjunga en truddelutt!

Idag ska allt bli rent!


Kusinkärlek!



bloggtorka

Helgen har varit fullspäckad. Ja, mer behöver jag väl inte säga, för då förstår ni ju att jag inte har haft tid att blogga. Nu är det däremot måndag igen, ny vecka. Ja i fler bemärkelser än att det bara är måndag, jag går in i vecka 31. Även om det faktiskt är nio veckor kvar så börjar det faktiskt närma sig lite smått. Jag är så nyfiken! Vem är det där inne? Igår när vi var på Anders 28års kalas frågade hans mamma mig vad jag tror det är i magen, då frågade jag Conny som satt brevid mig och han sa "en flicka såklart!" Han har aldrig haft fel va det gäller att gissa pojke/flicka, så vi får väl se om han har rätt denna gången också.
Folk frågar ofta "vad hoppas du på att det blir, det hade väl varit roligt med en liten pojk, så ni har en av varje". Svaret på den frågan är otroligt komplicerad. Svaret är ju självklart att det enda jag önskar är ett friskt barn. Men, jag hade tyckt att det hade varit väldigt skoj med en lillasyster till Molly, då dom kommer vara såpass jämngamla. Men det spelar självklart ingen roll. Är det en pojk så blir jag precis lika glad!

 

Idag hade jag tänkt att jag och Molly skulle ha en hemmadag. Städa, tvätta och baka hallonpaj, sånt där som måste göras (hallonpaj måste jag ju inte baka, men det är roligt, och jävligt gott!) Men så ringde min kära syster och fråga om vi ville komma bort till dom och vara på uteplatsen i solen. Det lockar ju verkligen mer måste jag säga. Nu har jag sagt att jag ska åka dit, men jag känner att jag egentligen borde vara hemma, har knappt varit hemma något alls i helgen.

Vi får se hur det blir. Jag har iaf börjat min dag med att deklarera. Ska man ha sina pengar innan midsommar så måste man göra det senast idag, tredje maj! Gör man det senare så får man inte pengarna förän i augusti, alltså efter semestern. Vi kommer ju betala vagnen för pengarna vi får tillbaka, och den finns i butiken den 25juni, så det var tur att jag kom på att det var sista dagen idag!

Nej, dags att käka frukost så får vi se om vi åker iväg eller inte. Ut i det fina vädret ska vi iallafall en stund :)




RSS 2.0