-2,1

Var på viktväktarna i onsdags och till min stora förvåning (och lycka) har jag gått ner 2,1 kilo på knappt en vecka! Hallå, är det möjligt? Jag har ju inte direkt överansträngt mig om man säger så. Skönt att se resultat iaf! Denna veckan ska jag vara hårdare mot mig själv och försöka hinna med lite fler träningspass.

Nej ungar knyr och jag har som vanligt en jävla massa tvätt att ta hand om.

Kjamis!


lördag

Viktväktarna i torsdags var verkligen en positiv upplevelse. Jag vägde in mig på stabila 82,6kilo och målet är alltså 65kilo lagom till jul (jag vet dock inte om det är rimligt.. men jag har gett mig fan på att jag ska klara detta nu). När viktväktartanten hade räknat på min vikt, längd, ålder och kön så kom hon fram till att jag har 31 point om dagen att äta för. Att jag dessutom helammar ger mig 14 extra points om dagen, alltså 45st(!) Frukt och grönsaker är fritt och det får man äta hur mycket man vill (i rimliga mängder såklart).
Varje vecka har man dessutom 49 points att dela upp hur man vill. Man kan slå ut dem på veckans sju dagar eller så kan man spara dom till tex. lördagen och unna sig en riktigt god middag och efterrätt. Om man tränar får man extra points beroende på hur intensivt och länge man tränar.

Det är lite läskigt när man läser i pointsboken om olika livsmedel och inser hur många points man ätit för innan man började på viktväktarna. Tex. så är en donut värd 9 points, hur galet är inte det?

Jag är taggad inför viktminskningen och metoden med points är ganska rolig då man hela tiden har koll på vad man stoppar i sig. Det bästa av allt är att man får/kan äta precis vad man vill sålänge man håller sig till sin pointsbudgett. Jag kommer hålla bloggen uppdaterad om mitt viktras (ja, jag hoppas ju att det händer något på vågen) i den mån jag hinner.




Inatt har jag sovit hos mamma med barnen. Igårkväll åt vi tacos och sen hade vi fredagsmys i soffan. När jag skulle natta Molly vid nio tiden så somnade jag med, det var väl behövligt tror jag. Imorse vaknade jag av att jag grät. Jag hade drömt att jag kommit på Andreas med att ha varit otrogen med någon brud som jobbade på mc donalds, och strax innan jag vaknade gjorde han slut med mig. Jag är fortfarande lite arg på honom även om jag vet att det bara var en dröm..
Om en stund kommer han iaf hit och hämtar oss. Vi får väl se hur pigg han är efter natten bravader på stan. Idag kallar tvåbarnspappalivet på honom igen så det är bäst han tar sig i kragen (höhö).
Nej dags för mig att packa ihop väskor, vagnar, ungar och prylar innan han kommer. Gud va jag ska pussa på honom idag. Ibland kan marddrömmar få en att uppskatta hur bra man har det, tur att dom är bra till något iallafall!

so long!


torsdag

Imorse vaknade mina små sketongar klockan sex. Jag trodde att det var ett skämt! Molly vaknar ju sällan innan sju men idag var det tydligen andra bullar. Texas är ju inte så svårmutad, bara att trycka in tutten så somnar han om. Nu ska jag inte påstå att jag har varit vaken sedan klockan sex, för jag somnade ju såklart om medans Molly åt välling och titta på bolibompa. Thank god för tv i sovrummet!

Idag är det städning som står på schemat. Det var ett bra tag sedan jag tog ett varv med dammtrasan och det är tydligt mina vänner. I eftermiddag ska jag till viktväktarna på mitt första möte, det känns spännande. Jag är grymt taggad! Sista gången jag vägde mig innan förlossningen vägde jag 94kilo och nu har jag gått ner till 80, så jag har 15kilo ner till min målvikt. Det får ta den tiden det tar, men med lite träning och rätt kost så tror jag att det kommer gå relativt snabbt.

Imorgon är det fredag och då kommer Belinda hit en stund. Andreas ska på jobbmöte på eftermiddagen och sedan blir det afterwork för hans del, så jag tar ungarna med mig hem till mamma och sover där. Tänkte ta mig ett långt bad och skämma bort mig med hårinpackning, ansiktmask, bodyscrub och annat lyxigt som jag inte hunnit med på ett tag.


Nej, tvättmaskinen kallar och om jag ska få något gjort här idag så får jag passa på innan kidsen vaknar.
Ha en mysig helg!
(Bilder på texas och molly kommer upp så fort jag hittat min kamerasladd som har sprungit och gömt sig)


back on track

Nu är jag tillbaka igen. Huvudet har inte riktigt hängt med efter förlossning och allt som hör till, men nu mår jag bättre. Jag har satt igång lite smått med träningen igen vilket känns riktigt skönt! På torsdag ska jag försöka ta mig bort till viktväktarna så jag får ordning på min kost. Känner mig grymt taggad!


En längre update ska jag försöka hinna med ikväll. Nu ska jag dra i mig min frukost och sedan åka bort till mamma med ungarna.

Puss på er!


RSS 2.0