working 24/7

Här på bloggen har det inte hänt mycket, på länge. Vad i hela friden har jag hållt på med. Ja det är säkert en fråga många av er att ställt er. Den enklaste förklaringen jag kan ge er är att ett barn är en hobby, två barn är ett fulltidsjobb. Herregud, vad gjorde jag när jag bara hade Molly att ta hand om på dagarna? Jag hade ju hur mycket tid över som helst. Nu är jag överlycklig när Andreas är hemma och jag får skita med stängd dörr. Eller nej, då står det antingen en unge utanför dörren och skriker mamma, eller så ligger 9kilos klumpen och skriker efter mer tutte, trots att jag i stort sett släppte honom från tutten i samma stund som jag höll på att skita ner mig. Det är enklast att ha dörren öppen, tröjan uppdragen och patten hängades utanför hela tiden helt enkelt!

Nej, skämt och sido. Kidsen är helt fantastiska (såklart, det är ju mina egna). Dom sover på nätterna och vaknar runt åtta varje dag. Texas har (nej jag ljuger inte, hur sjukt det än låter) inte varit vaken en enda natt. Har han vaknat är det bara tutte som gäller och sedan somnar han så gott igen. Under senaste veckan har han dock vaknat fler gånger och velat äta, kan kanske bero på att han är såpass stor och kräven mycket mat. Jag menar lilltrollet vägen 9.2 kilo och är 68cm lång, och trots att jag har mycket mat så är det svårt att mätta en sån stor liten människa med bara tuttemat. Ja, som ni förstår går det ingen nöd på honom, viktmässigt iaf.


Vad har hänt i vårt liv under dessa tre månader? Om jag ska vara helt ärlig så har jag haft det riktigt tufft med mig själv. Förlossningen gick extremt fort och nu i efterhand önskar jag nästan att den skulle bli mer utdragen. Att föda två barn inom loppet av 16 månader är inte illa pinkat, och det är rätt uppenbart för mig att det tär på psyket en aning. Nu mår jag bättre. Det går ju upp och ner men jag känner mig ändå piggare nu än vad jag gjorde för en månad sen.
Har försökt kämpa en del med vikten. Gick ner 5 kilo på en månad då jag körde stenhårt på viktväktarna. Mitt i hela kalaset tappade jag dock inspirationen helt och nu vet jag inte riktigt vilken diet jag följer, min egna. Vad ska jag kalla den? Ja speciellt nyttig är den inte iallafall. Det blir ordning och reda till våren, just nu har jag helt enkelt inte tid att sluta äta choklad. (fan va dumt det låter, jag har inte tid att sluta äta onyttigt...)

Jag har ju som många av er säkert minns sökt lägenheter i underbara amhult i snart två år utan resultat. Så i förra veckan mejlade jag bostasdbolaget och frågade vad vi skall göra, om det finns något mer att göra än att söka de lägenheter som matchar våra önskemål, och vilken plats i kön vi hade. Dagen efter fick jag svar på en lägehet jag sökt och då var vi plötsligt nummer ett. Vi gick och tittade på lägenheten i tisdags och nu på måndag ska vi skriva kontrakt. Jag är sååå lycklig! Det är en stor trea på 87kvm, andraplan med två balkonger, två stora sovrum, klädkammare, toalett med badkar, stort kök och vardagsrum i ett och hall på nederplan. Så fint! Inflyttning den 1januari men vi får antagligen nyckeln den 22december. Då ska det målas om en hel del innan vi flyttar in, men förhopningsvis kan vi fira nyår i den nya lägenheten.
Som ni förstår har jag varit helt lyrisk den senaste veckan. Jag har inte kunnat somna på kvällarna utan har istället fantasimöblerat om och om igen. Jag har lyckats övertala Andreas att vi ska köpa nytt köksbord och nu har vi hittat ett vi vill ha.

Nu var den lugna stunden slut. Barn ska badas, tvätt ska hängas, disk skall tas hand om, sängar ska bäddas och golv ska dammsugas innan den det är dags för oss att åka bort till Mysan. Hon skall fixa mina naglar som just nu ser förjävliga ut.

So long ♥


RSS 2.0